portretfoto tijdens branding shoot in Antwerpen

Ik gids je doorheen het hele proces

Mijn missie is om de liefde die jullie delen, de dagelijkse uitingen van vreugde en de schoonheid van het alledaagse op een intieme en tijdloze manier vast te leggen. Het gaat niet om de fotosessie, of zelfs de foto's, het gaat om jou. Vergeet het poseren en je stijf voelen voor de camera. Mijn doel is om je op een ongedwongen en luchtige manier vast te leggen.

Ben je klaar om de sprong te wagen en samen met mij op een fotografisch avontuur te gaan?
Ik beloof je dat het niet zo eng zal zijn als je denkt!

Let's get in touch!

Hier zijn de meest gestelde vragen

FAQ

Ga jij ook naar het buitenland?

Tuurlijk! Graag zelfs.
Neem me maar lekker overal met je mee. Ik volg wel!
Of het nu hoog in de bergen is, op een strand bij de oceaan, in een bosweide - jullie verdienen het om te trouwen zoals jullie dat willen.

Wat als het regent?

Het weer heb ik jammer genoeg niet in de hand. Het kan dus voorvallen dat een shoot lastminute door mij, in samenspraak met jullie, wordt gewijzigd naargelang de weersvoorspellingen. Dit doen we één keer. Bewolkt, overtrokken, mist of lichte neerslag tellen niet mee voor het verzetten van de datum. Bij een tweede maal aangekondigde hevige neerslag wordt het automatisch een nood-locatie shoot. Dit houdt in dat je zelf over een andere (overdekte) locatie nadenkt waar we kunnen gaan shooten. of we gaan gewoon voor een 'singing in the rain' shoot. Wil je toch een garantie op die prachtige golden hour? Dat kan mits een toeslag van 50 euro. Hierdoor kan de shoot worden gewijzigd tot we de golden hour te pakken hebben. (Dit moet dadelijk bij de boeking gereserveerd worden en wordt bij het voorschot bijgeteld)

Moeten wij je bijrekenen als gast tijdens het dinner?

Als jullie me boeken voor een hele huwelijksdag met avondfeest erbij, dan graag wel ja. Eigenlijk heb ik net als jullie wel een hongertje om de 4 à 5 uren, dus als er dan ook voor mij een hapje, snack of maaltijd kan voorzien worden is dat wel fijn. Ik hoeft natuurlijk geen viergangendiner maar het is lastig voor mij om naast mijn fototas ook nog eten in een rugzak te stoppen en mee te nemen. Als ik dan bovendien ergens in een aparte kamer mijn boterhammen moet eten, riskeren we dat ik bijvoorbeeld de speech van uw vader mis. Als er dus een maaltijd voor mij voorzien wordt, dan komt dat de foto’s zeker ten goede!

Wanneer plan ik best mijn zwangerschapsshoot in?

Voor een zwangerschapshoot plan je best een shoot rond de 32 weken. Je hebt dan een mooie ronde buik, perfect voor foto's. Geef je ook even door wat voor een shoot je wil? Dit kan gerust ook een combinatie zijn.
- gewone zwangerschapshoot
- bedekt naakt.
- met of zonder partner.
- met of zonder kids.
- binnen of buiten.

Hoe kunnen we de babysessie voorbereiden?

Ik raad altijd aan om zo snel mogelijk na de bevalling foto's van pasgeborenen te maken. De eerste 2 tot 3 weken na de geboorte zijn de beste periode om een baby te fotograferen. Ze hebben nog hun natuurlijke foetushouding, slapen graag en zijn makkelijk tot rust te brengen door te sussen of door ze in te wikkelen. Voor een babyshoot stel ik voor om een kamer in de buurt van een lichtpunt (groot raam bijvoorbeeld) met mooie, eenvoudige lakens voor te bereiden. Indien mogelijk, verwarm de kamer tot 25 graden, zodat ze het niet koud krijgen tijdens de shoot. Daarnaast kun je ook van te voren voorbereiden : - twee verschillende outfits die jij zelf leuk vindt - accessoires om te fotograferen - favoriete knuffeldieren - een groot deken Ik stel ook voor om borstvoeding te geven net voor het begin van de shoot, zodat de baby goed slaapt en rustig is tijdens de sessie.

Wanneer mogen wij onze foto's verwachten?

Ik doe mijn uiterste best om jullie foto's zo snel mogelijk af te leveren maar hou zeker rekening met een zes-tal weken. Dit hangt sterk af van de drukte en het seizoen. Is het bijvoorbeeld huwelijksseizoen dan weet je dat je de foto's niet binnen de zes weken zult ontvangen. Maar niet getreurd, ik stuur altijd een preview in de week die volgt zodat jullie toch al iets hebben om naar terug te blikken.

Kan ik zelf mijn foto's afdrukken?

Wanneer jullie de foto’s na een paar weken eindelijk hebben mogen ontvangen, zijn deze uiteraard in hoge resolutie. Dat wil zeggen dat ze groot genoeg zijn om af te drukken of te laten afdrukken. Hou er rekening mee dat veel goedkopere labo's de foto's zelf nog bewerken, hetgeen niet alleen als gevolg heeft dat de kwaliteit merkbaar verschilt, maar waardoor ook het typische karakter van de foto's waar ik zoveel tijd in steek, verloren gaat. Juist om die reden verkoop ik zelf hoge kwaliteits albums en prints aan sterk concurrerende prijzen. Indien jij zelf foto's afdrukt kan ik niet verantwoordelijk worden gesteld voor de kwaliteit.

Wat trekken we best aan voor de babysessie?

Het beste kledingadvies dat ik je kan geven is om te dragen waar je je goed in voelt! Happy feeling = happy photos! Maar probeer toch wat de outfits op elkaar af te stemmen. Veel drukke prints samen is geen goed idee, veel donkere kleuren ook niet. Less is more!

Waar maak jij foto's van onze baby?

Babysessies vinden vaak bij jullie thuis plaats. Zo kan ik me gemakkelijker in jullie intimiteit verplaatsen en bekomen we de beste foto's. Ik werk nooit in een studio. Als jullie vinden dat jullie huis niet geschikt is, zal ik graag alternatieven suggereren. Ik hou er ook van om buiten te fotograferen, bij zonsopgang of zonsondergang als het licht mooi warm is. Dus als het weer goed zit is en jullie hebben er zin in, dan gaan we misschien een stukje wandelen!